20 Eylül 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Seyhan Belediyesi Sabahattin Ali’yi unutmadı…

Seyhan Belediyesi Sabahattin Ali’yi unutmadı…

Seyhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 25 Şubat akşamını Sabahattin Ali Anması ve ‘İçeriden Dışarı Fotoğraf Köprüsü’ sergisi ile dolu dolu geçirdi. Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen anma etkinliği, film gösterimi ve fotoğraf sergisi açılışlarına büyük ilgi vardı.

Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde 25 Şubat akşamının ilk etkinliği RedFotoğraf Grubu ile Görülmüştür Ekibi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği ‘İçeriden Dışarı Fotoğraf Köprüsü’ isimli sergiydi. Hapishanelerde tecrit koşullarında da olsa tutsakların “fotoğraf tasarlayarak ve fotoğraf okuması yaparak’ sanatsal üretime devam edebildiklerinin gösterildiği sergi büyük ilgi gördü.

Öykücü, şair, öğretmen, yazar, gazeteci kimlikleriyle tanınan ve henüz 41 yaşındayken kuşkulu bir cinayete kurban giden Sabahattin Ali doğum yıldönümünde hayat hikâyesinin anlatıldığı film gösterimiyle anıldı. Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezinde gerçekleştirilen film gösterimine kültür sanat camiasının önde gelen isimleri büyük ilgi gösterdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir