19 Eylül 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Seyhan Belediyesi, Hizmet Bürolarıyla Vatandaşın Yanında…

Seyhan Belediyesi, Hizmet Bürolarıyla Vatandaşın Yanında…

İlk olarak Gürselpaşa ve Yeşilyurt Mahallelerinde faaliyete başlayan bu bürolarda, vatandaşlar dilekçe yazımı, evrak fotokopisi ve bilgisayar kullanımı gibi hizmetleri ücretsiz alabilecek. Aynı zamanda vergi aylarında vezne hizmeti, nikah ve ruhsat işlemleri, belediyenin etkinlikleri hakkında bilgi alma ve emlak rayiç bedelini öğrenme gibi birçok hizmeti de bu bürolardan alabilecekler.

Bunun yanı sıra, halkın belediye hizmetleriyle ilgili talep ve şikayetlerini belediye birimlerine iletmek amacıyla “vatandaş temsilcisi” görevlendirildi. Ayrıca, belediye birim müdürleri belirli dönemlerde Hizmet Büroları’nda vatandaşlarla buluşarak, sorunların daha hızlı çözüme ulaşması için yerinde incelemelerde bulunacak.

Başkan Akay, “Artık vatandaşlarımız belediyeye gelmeyecek. Belediyemiz vatandaşlarımızın ayağına gitmiş olacak.” dedi. Hizmet Büroları’nın ilk olarak Gürselpaşa Mahallesi Muhtarlığı yanında ve Yeşilyurt Mahallesi Mavi Bulvar’da faaliyet gösterdiğini belirten Akay, ekim ayında Pınar ve Tellidere mahallelerinde de hizmet bürolarının açılacağını ve kısa zamanda 10’a çıkarılacağını belirtti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir