8 Eylül 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / ”İşimiz Gücümüz Memleketimiz”

”İşimiz Gücümüz Memleketimiz”

Adana’nın gelişmesi ve kalkınması adına kent dinamikleriyle sık sık bir araya Başkan Zeydan Karalar, bugün Sarıçam’da Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya gelerek ilçede yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında istişarelerde bulundu. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, atılan ve atılması gerek adımları paylaştı.

“STK’LAR İLE İSTİŞARELER ÖNEMLİ”

Başkan Zeydan Karalar gerçekleşen toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada, “Sivil toplum kuruluşlarımızla istişareye önem veriyor, kentin dinamikleriyle sık sık bir araya geliyoruz. Sarıçam Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fehmi Kekilli’nin koordinatörlüğünde düzenlenen toplantıda Sarıçam’da bulunan dernek temsilcileriyle buluştuk. Sarıçam ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için neler yapabileceğimizi konuştuk.” ifadelerini kullandı.

BÜYÜK AÇILIŞ YARIN

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin 84 Milyon liralık yatırımı olan Ahmet Zenbilci Bulvarı ise yarın gerçekleşen törenle hizmete açılacak. Açılış merasiminin ardından Adanalı ünlü sanatçı Murat Kekilli, hemşehrilerine unutulmaz dakikalar yaşatacak.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir