20 Eylül 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Çukurova’da çocuklar eğleniyor…

Çukurova’da çocuklar eğleniyor…

Çukurova Belediyesi’nin çocuklar için en büyük eğlence mekanlarının başında su oyun parkları geliyor. Soner Çetin’in başkan seçilmesinin ardından hizmete açılan ve bugün sayısı 5’i bulan su oyun parkları Çukurova ilçesi dışından çocukları da ağırlıyor.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Toros Mahallesi Ercan Çetin ve Mahfesığmaz Mahallesi İnge Beyhan Parkı içinde bulunan su oyun parklarını ziyaret ederek, çocuklarla sohbet etti.

Çocukların çok eğlendiğini ve mutlu olduğu gören Başkan Soner Çetin, “Çocukları mutlu görmek bizi de mutlu ediyor” ifadesini kullandı. Çocukları eğlenip serinlerken parkta piknik yapan ailelerin sorunlarını dinleyen, taleplerini alan ve memnun olup olmadıklarını soran Başkan Soner Çetin, oynayan çocuklara top hediye etti. Başkan Soner Çetin, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen çocukları ve vatandaşları da kırmadı.

Adana’da yaz mevsimlerinin çok sıcak geçtiğini belirten Başkan Soner Çetin, “Biz de tatile gidemeyen çocukların hem serinlemesi hem de eğlenmesi için su oyun parklarını yaptık. Şu anda sayısı 5’e çıktı. İhtiyaç olursa sayısını artırmayı düşünüyoruz. Çocuklarımızın burada çok eğlendiğini görmek bizi çok mutlu ediyor. Görüyorsunuz ailelerde burada piknik yapıyor. Diğer belediyeler de projemizi örnek alarak su oyun parkları yapmaya başladılar. Bu durum bizi daha sevindiriyor. Çünkü doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir