16 Eylül 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Çetin, Özel Çocuklarla Buluştu…

Çetin, Özel Çocuklarla Buluştu…

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yoğun iş temposundan kısa bir süreliğine ayrılarak, özel çocuklar ve aileleri için hayata geçirilen Mola Evi’ni ziyaret etti. Başkan Çetin, bu ziyarette özel çocuklarla vakit geçirerek onlarla sohbet etti ve oyunlar oynadı.

Başkan Soner Çetin, günün yoğunluğundan kısa bir süre uzaklaşarak Mola Evi’nde özel çocuklarla keyifli zaman geçirdi. Oyun odasında çocuklarla bir araya gelen Başkan Çetin, onlarla sohbet etti ve çeşitli oyunlar oynayarak stres attı.

 

Başkan Soner Çetin ayrıca, özel çocukların anneleriyle de bir araya geldi. Annelerin Mola Evi hakkındaki düşüncelerini dinleyen ve onların isteklerini soran Başkan Çetin, annelerin olumlu geri dönüşlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Anneler, Mola Evi’nin kendilerine sunduğu rahatlık ve çocuklarına sağlanan kaliteli hizmetten övgüyle bahsettiler.

Başkan Çetin, “Sizlerin ne kadar fedakar olduğunuzu biliyorum. Sizler için yapsak azdır. Özel çocukların annelerine, ailelerine biraz olsun yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize” diyerek, bu tür projelerin önemini vurguladı.

Bu ziyaret, Başkan Soner Çetin’in toplumun farklı kesimlerine gösterdiği duyarlılığın ve belediye olarak sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemin bir göstergesi olarak değerlendirildi. Mola Evi, özel çocukların ailelerine önemli bir destek sağlayarak, bu ailelerin sosyal yaşamlarında önemli bir rahatlama sağlıyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir