20 Eylül 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Bizim olduğumuz yerde terör olmaz!

Bizim olduğumuz yerde terör olmaz!

İyi Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Ayyüce Türkeş, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçim çalışmaları dolayısıyla çeşitli ziyaretlerde bulundu. Bir ziyareti esnasında ise altılı masanın HDP ile ittifak içerisinde olduğunu iddia eden bir vatandaşa ateş püskürdü.

“21 yıldır iktidarda olanlara hesap soracaksınız”

“Tek adam sistemine dur demeliyiz, biz hesap sorma makamıyız, Türkiye’nin 2. Yüzyılı için hep birlikte mücadele edeceğiz” notuyla sosyal medya hesabından paylaştığı videosunda İyi Parti Adana 1. Sıra Milletvekili Adayı Ayyüce Türkeş, paylaşımında şunları söyledi: “Bizim olduğumuz yerde terör olmaz, bizim o masada olmamız bunun sigortasıdır. Siz bize değil 25 yıldır iktidarda olanlara hesap sorun. Ülkenin ve Adana’nın içinde bulunduğu durum ortada. Kimlerin terör örgütleriyle anlaşmalar içerisinde olduğu da ortada. Bu yüzden de bu seçim çok önemli bir seçim kişilerin önemli olmadığı, iktidarın mutlak değişmesi gereken bir seçim. Ülkeyi sahipsiz bırakanlarla, ülkeyi sahiplenmek isteyenler arasında bir seçim ama herkes rahat olsun biz sahiplenmeye geldik.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir