8 Eylül 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / Bisikletli Torbacıya 10 Yıl Hapis…

Bisikletli Torbacıya 10 Yıl Hapis…

Duruşmaya, tutuklu sanık B.Ö., cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katılırken, sanık avukatı duruşma salonunda hazır bulundu. Cumhuriyet savcısının mütalaasında, sanığın Çamlıbel Mahallesi’nde gece saatlerinde bisikletinin gövde kısmına gizlediği uyuşturucu maddeyi satarken polis ekiplerince yakalandığı belirtildi.

Savcı, sanığın ikametinde yapılan aramada hassas terazinin ele geçirilmesi ve diğer delilleri göz önünde bulundurarak, B.Ö’nün “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama” suçundan cezalandırılmasını talep etti. Sanık B.Ö ise savunmasında uyuşturucu ticareti yapmadığını iddia ederek, tahliye ve beraatini talep etti.

Mahkeme heyeti, delilleri değerlendirerek, sanık B.Ö’ye “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama” suçundan 10 yıl hapis ve 20 bin lira adli para cezası verilmesine karar verdi. Ayrıca B.Ö’nün tutukluluk halinin devamına hükmedildi.

Bu karar, Adana’da uyuşturucu ticaretine karşı verilen mücadelenin kararlılığını ve bu suçların ciddi sonuçları olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir