3 Temmuz 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / 2430. Bölge Rotary Kulüpleri Adana’da…

2430. Bölge Rotary Kulüpleri Adana’da…

Adana Seyhan Rotary, Adana Çukurova Rotary, Adana Güney Rotary, Adana 5 Ocak Rotary, Adana Taşköprü Rotary ve Anatolia Rotary Kulüpleri, Adana’da düzenlenen başkanlar yarıyıl toplantısına ev sahipliği yaptı. Toplantıya Bölge Guvernörü Teoman Kaynar da katılarak önemli bir birlikteliği simgeledi.

BAŞKAN TEOMAN KAYNAR MESAJ VERDİ

UR 2430. Bölge Federasyon Başkanı Kaynar Double Tree by Hilton Adana’da gerçekleşen toplantının açılış konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün burada,Rotary şehri Adana da 2430. Bölge Rotary Kulüpleri Başkanlar Yarıyıl Toplantısı’nda sizlerle bir araya gelmek benim için büyük bir onur. Birlikte olduğumuz bu anlamlı günde, Rotary hareketinin gücünü ve etkisini bir kez daha hissediyoruz.
Rotary ailesi olarak, topluma hizmet etme sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Her biriniz, kendi kulübünüzde ve bölgemizde benzersiz bir katkı sağlıyorsunuz. Bu birliktelik, sadece kulüplerimizi değil, aynı zamanda çevremizdeki insanlara umut ve yardım eli uzatmamıza vesile oluyor.

“POTANSİYELİMİZİ GÖZ ARDI ETMEYELİM”

Geçmişteki başarılarımızla gurur duyalım, ancak gelecekteki potansiyelimizi de göz ardı etmeyelim. Birbirimize güç vererek, daha büyük projelere ve daha derin etkilere imza atabiliriz. İlerleyen günlerde, işbirliği içinde daha fazla toplumsal fayda sağlama hedefiyle bir araya gelmeyi dört gözle bekliyorum.Bu toplantının, hem mevcut başarılarımızı kutlamak hem de yeni hedeflerimize odaklanmak için bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Hep birlikte, Rotary ailesinin bir parçası olarak, daha güçlü ve etkili adımlar atmak için el birliğiyle çalışalım.
Hepinize katılımınız ve fedakarlıklarınız için teşekkür ederim. Rotary’nin gücünü bir araya getirmeye devam edelim!”

Konuşmanın ardında toplantıya geçildi.

Bu arada Federasyon başkanı Teoman Kaynar Ana sponsor, Özülkü şirketler Grubu Yönetim kurulu başkanı Bülent Özülkü ye desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir