8 Eylül 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Etiket Arşivi

Etiket Arşivi

ADANA MHP’DE DEPREM…

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Adana’nın Karaisalı, Saimbeyli ve Yumurtalık ilçe teşkilatlarının kapatıldığını, Eski Belediye Başkanlarından Hüseyin Sözlü’nün ise görevinden alınarak Merkez Disiplin Kuruluna sevk edildiğini açıkladı. Yalçın, parti disiplinine uymamak ve parti politikalarına aykırı hareket etmek yüzünden teşkilatların kapatılıp, Hüseyin Sözlü’nün disipline sevk edildiğini kamuoyu ile paylaşarak duyurdu.

Haberi Oku

Adana’da deprem…

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi verilerine göre,  saat 22.48 sıralarında meydana gelen depremin merkez üssü Adana’nın Saimbeyli ilçesine bağlı Karakuyu mevkisi olarak belirlendi. Depremin yerin 5 kilometre derinliğinde yaşandığı saptandı. 

Haberi Oku

Adana’da 4.1 büyüklüğünde deprem…

Adana’nın Saimbeyli ilçesinde, Richter ölçeğine göre 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan (AFAD) alınan bilgiye göre; saat 07.48’de merkez üssü Adana’nın Saimbeyli ilçesi olan 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, ilçede ve çevrede hafif şekilde hissedildi. İlk belirlemelere göre depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Haberi Oku

Adana’da 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi…

AFAD verilerine göre; saat 12.37’de Adana‘nın Saimbeyli ilçesi sınırları içerisinde meydana gelen depremin büyüklüğü 4.2 olarak ölçüldü. Depremin 7 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirtildi. KENTTE BİR OLUMSUZLUK YAŞANMADI Bölgede hafif şekilde hissedilen depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Haberi Oku

Adana’da 4,3 büyüklüğünde deprem! Çevre illerde de hissedildi…

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Adana‘nın Saimbeyli ilçesi olan 4,3 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. ÇEVRE İLLERDE DE HİSSEDİLDİ Depremin 7 kilometre derinlikte olduğu belirlendi. Kahramanmaraş il sınırına yakın bir noktada gerçekleşen deprem ilçe merkezi ve Şanlıurfa, Gaziantep gibi çevre illerde de hissedildi. Depremin ardından can ve mal kaybına ilişkin olumsuz …

Haberi Oku

Adana’da 4,5 şiddetinde deprem meydana geldi…

  Merkez üssü Kahramanmaraş‘ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölge beşik gibi sallanmaya devam ediyor. Son olarak, depremlerde can kaybının yaşandığı iller arasında yer alan Adana‘da deprem meydana geldi. SAİMBEYLİ 4.5 İLE SALLANDI AFAD, saat 19.47’de Saimbeyli ilçesinde 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem yerin 9.38 kilometre derinliğinde gerçekleşti. ÇEVRE İLLERDE …

Haberi Oku