20 Eylül 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Adanalı Kürekçilerin büyük başarısı…

Adanalı Kürekçilerin büyük başarısı…

19-21 Mayıs tarihleri arasında Sakarya Sapanca da düzenlenen, Türkiye genelinden 20 kulüp ile 700 sporcunun katıldığı kürek yarışmalarında Adanalı sporcular damga vurdu.

Adana Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübünden 3, Gençlik Spor Kulübünden 8, Fenerbahçe Spor Kulübünden 5 sporcu, temsil ettikleri branşlarda derece alarak Adana’ya madalya ile döndüler.

GURUR KAYNAĞI OLDULAR

Adana Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tuyan, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte altın, gümüş, bronz madalya ile kupa kazanan sporcuların onuruna kulüp sosyal tesislerinde yemek düzenledi. Yemeğe Adana Vali Yardımcıları Âdem Aslan, Mustafa Yiğit ile Çukurova Kaymakamı Mustafa Kaya,  Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar sporcular, takım antrenörleri katıldı.

DESTEĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK

Son yıllarda ilk kez bu kadar kalabalık sporcu kadrosuyla yarışmaya katıldıklarını ifade eden Adana Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü Başkanı Mustafa Tuyan, “Yarışmalarda derece yaparak altın, gümüş ve bronz madalya ile genel klasman yarışmalarında kupa kazanan sporcu kardeşlerimizi kutluyorum. Adana’nın gurur kaynağı oldular. Bundan sonra da düzenlenecek müsabakalara daha sıkı çalışarak bu başarının üzerinde, bir başarı göstereceklerine inancım tam. Sporcu kardeşlerimize desteklerimiz artarak devam edecektir” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir