20 Eylül 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Vursavuş, Sokak canları için kedi-evi dağıtıyor…

Vursavuş, Sokak canları için kedi-evi dağıtıyor…

İş insanı, siyasetçi ve eski CHP’li Meclis Üyesi sanatçı Mustafa Fidan Vursavuş sokak canları için kedi evi yaptırıp dağıtıyor. Ayruca #Adanasahipsizdeğil Platform Başkanı Hayvansever, Adana’nın sahipsiz olmadığını her platformda dile getirirken, özellikle kedisever Mustafa Fidan Vursavuş bundan sonra sokak canları için de mücadele edeceği mesajını veriyor.

Sosyal medyada açtığı hesaplarda #Adanasahipsizdeğil Platform Başkanlığının yanı sıra, iş insanı, siyasetçi kimliği ve ses sanatçısı Mustafa Fidan Vursavuş dış mekana uyumlu, ikinci etap kedi evi dağıtımını yapıyor. 
İş insanı hayvansever Mustafa Fidan Vursavuş, www.adanasahipsizdegil.com adresine mesaj yoluyla başvuran hayvansevere kedi evi dağıtımına başladı. Yüzlerce kedi evini talepte bulunan hayvanseverlere ulaştıran Vursavuş, üçüncü etap kedi evi dağıtımı için aynı adrese bir mesaj bırakmanın yeterli olacağını söylüyor. Vursavuş yakın zamanda www.sokakhayvanlarisahipsizdegil.com sitesinin devreye girerek kedi ve köpeklerin sorunlarının giderilmeye çalışılacağı önemli bir adres olacağını kaydediyor. Sokak hayvanları için yeni ve çok özel projeler hazırladıklarını da anlatan Mustafa Fidan Vursavuş, “Projeleri hayvanseverler eliyle sokak canlarımıza ulaştıracağız” dedi.

Bilindiği üzere Adana’nın sorunlarını da her platformda dile getirmesiyle de biliniyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir