30 Eylül 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / “Her telden dillerdeki nağmeler” konseri yarın yapılıyor…

“Her telden dillerdeki nağmeler” konseri yarın yapılıyor…

Kuruculuğunu yaptığı Adana Öğretmenler Korosu ile TRT ye dört defa yaptığı programlarla geniş bir izleyici kitlesine hitap eden Faik Kasapoğlu;   Avni Anıl, Zekai Tunca, Alaeddin Yavaşça, Erol Sayan, Ali Şenozan, Kenan Günel konserleriyle Adanalıları buluşturmuştu.

29 Ekim ve 19 Mayıs bayramlarında geleneksel gençlik orkestraları ile müzik şölenleri veren, Altın Koza etkinliklerinde konserler yöneten Faik Kasapoğlu, “Her telden dillerdeki nağmeler 40.Yıl Konseri”yle, bir kez daha Adanalı sanatseverlerle buluşacak.

Adana Büyükşehir Belediyesi Konser Salonu’nda (yarın) 30 Kasım 2022 Çarşamba günü saat 20.00’deki konser için, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyen. 1982 yılından bu yana Adana Öğretmenler Korosu Şefliğini yürüten Kasapoğlu; Adanalı sanatseverleri konsere davet etti.

ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında, Öğretmenler Korosu hakkında açıklamalarda bulunan Kasapoğlu; geride kalan 40 yıllık süreçte bir çok sosyal ve kültürel etkinlik içerisinde yer aldıklarını belirterek; “Her telden dillerdeki nağmeler 40.yıl Konseri”nde bir kez daha Adanalılar’ın huzuruna çıkmanın heyecanını yaşadığını ifade etti.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akköse’yi konsere davet eden Faik Kasapoğlu; müzik yaşamıyla ilgili bilgi verdi. Başkan Cafer Esendemir de Kasapoğlu’na başarılar diledi.

 

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir