18 Ekim 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / “Bizi Devletle Yarıştırmayın”

“Bizi Devletle Yarıştırmayın”

Haluk Levent, yaptığı paylaşımda, Ahbap Derneği’nin yaptığı yardımların yanlış yöne çekilerek siyasi algı yaratılmaması konusunda uyarılarda bulundu.

Sevilen sanatçı, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bu yazılanları görmezden gelirsem kendime kötülük etmiş olurum. Bizleri derneklerle , vakıflarla yarıştırın lütfen. Devletle yarıştırmayın. Ben muhalif bir söylem söylemek istesem içinde Haluk Levent geçmeyen binlerce cümle kurardım şu ortamda. Ayrıca evler yaptık. Okullar yaptık. Nasıl yaptık? Devlet arazi vermeseydi, altyapı desteği vermeseydi nasıl yapacaktık? Lütfen hakkaniyeti elden bırakmayalım. Biz Ahbaplar her kesimle ortak paydada buluşmaya çalışan gönüllüleriz. Bağışçılarımız arasında toplumun her kesiminden her politik görüşten insanlar var. Tekrar söylüyorum “hakkaniyet”. Bölgede hiç bir şeyi devletle işbirliği yapmadan başaramazsınız. Ben Valiliklerimizle , Afad ile işbirliği içinde olmaya devam edeceğim. Bunu 6 Şubat deprem anında da söyledim. Şimdi de söylüyorum. Sizlerin sayesinde sizlerin bağışları ile çok insana dokunduk. Dokunmaya devam edeceğiz. Lütfen bizlere destek olun. Yanımızda olun. Bizleri ötekileştirmeye kurban etmeyin.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir