18 Ekim 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Karalar: Adana’nın hiçbir sorunu kalmayacak…

Karalar: Adana’nın hiçbir sorunu kalmayacak…

Karalar, muhtarlara ve vatandaşlar hitaben yaptığı konuşmada, “ Göreve geldiğimizde belediyenin borç tablosu çok kötüydü. Ama bizim Adanalılara verdiğimiz sözler vardı ve biz bahanelere sığınamazdık. Öncelikle borçları yoluna koyduk ve kara geçen bir belediye yaptık. Yaptığımız köprüler ve alt geçitler ortada. Gelecek beş yıl içinde Adana’nın hiçbir sorunu kalmayacak sizlere burada söz veriyorum.” dedi.

5 Ocak Mahallesinde düzenlenen toplantıya 28. Dönem CHP Adana Milletvekili adayı Seyfettin Can, CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin de katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Seyfettin Can, şunları söyledi. “ Toplantıya katılan muhtarlarımızı burada görmek mutlu oldum. Başkanımız Zeydan Karalar, göreve geldiğinde borçlu bir belediye devraldı. Üzerine Pandemi ve deprem de gelince başkanın işi çok zordu. Ancak Başkan Karalar yılmadan ve bahaneler üretmeden borçlu belediyeyi kara geçirdi. Başkan Karalar’ın diğer beş yıl içinde büyük projelerle bu kenti hak ettiği yere getireceğinden şüphem yok.”

Yapılan toplantıda, muhtar ve vatandaşların Zeydan Karalar’a olan sevgi gösterileri gözden kaçmadı. Toplantıda ayrıca, Başkan Karalar ve CHP Milletvekili Müzeyyen Şevkin vatandaşların derdini dinledi. Karalar, vatandaşlara verdiği sözleri yerine getirmeye çalıştığını belirtti. Vatandaşların yeni dönemde hiçbir sorununun kalmayacağının altını çizen Karalar, “ Yine söylüyorum. Gelecek beş yıl içinde Adana ve Adanalının hiçbir sorunu kalmayacak ve sizlere söz veriyorum. Karalar söz verdimi yapar biliyorsunuz, sizlerin sorunlarını çözeceğim.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir