18 Ekim 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Trafikte zorla cam silen şahıslara yönelik operasyon…

Trafikte zorla cam silen şahıslara yönelik operasyon…

Sürücüleri canlarından bezdiren ve sık sık şikayet edilen cam silen şahıslar kavşaklarda yer almaya devam ediyor.  Sürücülerin kabusu olan cam silicileri ışıklarda sürekli taciz ve zorbalık ile gündemden düşmüyor. Kentin en işlek kavşaklarında yaşanan bu durum için vatandaş artık çözüm istiyor.
Sürücülere adeta terör estiren cam siliciler, sürücülerden zorla para istiyor. Para vermeyen sürücülere ise hakaret eden ve araçlarına zarar veren bu şahıslar ile sürücüler arasında sık sık olaylar yaşanıyor.

ŞİKAYETLER ARTIYOR

Yaşları 13-20 olan ve gruplar halinde ışıklarda bekleyen bu kişiler trafiği tehlikeye sokarak kentin imajını zedeliyor. Arabalara zarar verme, arabanın önüne atlama gibi tehlikeli tavırlar sergileyen cam silen kişiler hakkında şikayetler artıyor.
Son olarak Adana’daki bazı kavşaklarda görülen ve şikayet konusu olan bu kişiler için Adana İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri düğmeye bastı. Cam silen şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

PARA CEZASI UYGULANDI

Daha önce birçok saldırılarda bulunan ve çevreyi rahatsız eden bu gruplar için İl Emniyet Müdürlüğü bu kişilere yönelik çalışma başlattı. Şikayet konusu olan şahıslar sivil görevlilerce gözaltına alındı. Kaçmaya çalışan kişilerde ekipler tarafından kısa süre içerisinde yakalandı.
Geçtiğimiz günlerde Adana Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, kent genelinde cadde ve bulvarlar kavşaklarındaki trafik ışıklarında otomobillerin camını silip, para vermeyen sürücüleri taciz eden kişilere yönelik başlattığı çalışmalarda 4’ü çocuk 196 kişiye toplam 120 bin 932 lira idari para cezası uygulandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir